Malaysian leek pancake

★★★★★★★★★★
Ingredient 
小麦粉 Flour 100g
片栗粉 Starch 30g
ニラ Leek 
桜えび Dried shrimps 多少 few
水 Water 140ml

人参(お好み) carrot (optional)
マヨネーズ mayonnaise 多少 few
塩コショウ salt pepper 多少 few
タイソース Thai Chilli sauce
★★★★★★★★★★

① Cut leek and carrot into slices
   ニラとニンジンを小さく切る

② Smash the dried shrimps and chop into small pieces
   桜えびを小さく刻む

③ Put in the flour, starch, ①, ② in a bowl. Pour in the water and mix well.
   小麦粉,片栗粉,①,②をボウルに入れ,水を加えてよく混ぜる

④ Put in some salt and pepper and add in some Japanese mayonnaise to increase crispiness.
   多少塩コショウ,マヨネーズを入れ,ぱりぱり感を上がることができる

⑤ Put the mixture (④) into the frying pan and fry
   混ぜたもの④をフライパンに入れフライする

⑥ Lastly dip with thai chilli sauce!
   最後にタイソースと一緒に食べる!






 


0 comments:

Post a Comment