Malaysian leek pancake
★★★★★★★★★★
Ingredient
小麦粉 Flour 100g
片栗粉 Starch 30g
ニラ Leek
桜えび Dried shrimps 多少 few
水 Water 140ml
人参(お好み) carrot (optional)
マヨネーズ mayonnaise 多少 few
塩コショウ salt pepper 多少 few
タイソース Thai Chilli sauce
★★★★★★★★★★
① Cut leek and carrot into slices
ニラとニンジンを小さく切る
② Smash the dried shrimps and chop into small pieces
桜えびを小さく刻む
③ Put in the flour, starch, ①, ② in a bowl. Pour in the water and mix well.
小麦粉,片栗粉,①,②をボウルに入れ,水を加えてよく混ぜる
④ Put in some salt and pepper and add in some Japanese mayonnaise to increase crispiness.
多少塩コショウ,マヨネーズを入れ,ぱりぱり感を上がることができる
⑤ Put the mixture (④) into the frying pan and fry
混ぜたもの④をフライパンに入れフライする
⑥ Lastly dip with thai chilli sauce!
最後にタイソースと一緒に食べる!
0 comments:
Post a Comment